Caprese koláč
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 712 kJ / 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,37 g |
Tuky | 6,16 g |
Vláknina | 5,28 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 21,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 8. 2023 21:24
Elivet: Děkuji
5. 8. 2023 14:26
Opravdu moc dobré, jednoduché a rychle připravené, všichni jsme si pochutnali Moc děkuji za inspiraci
11. 2. 2021 21:23
Nepir: Samozřejmě po upečení, vždyť ji tam mám na fotce.
2. 10. 2020 13:28
A čerstvou bazalku předpokládám na konec po upečení. Nebo ta se tam nedává?
28. 9. 2020 23:13
mika59:
No, není na světě recept ten, aby se zalíbil lidem všem, že
No, není na světě recept ten, aby se zalíbil lidem všem, že
28. 9. 2020 20:28
Miládko, tento koláč jsem dělala před měsícem, je vynikající, všem moc chutnal. Nejde přidat bod, jinak už by tam byl.
28. 9. 2020 20:10
Ani mi se nepodařilo přidata naskočilo,že už se mi recept nelíbí
Miladko,líbí a mě by v podání s listovým těstem také chutnal
Miladko,líbí a mě by v podání s listovým těstem také chutnal
28. 9. 2020 18:45
casino: Tak jsem se zeptala polovičky, jestli kynutý spodek ,nebo listové těsto? Oodpověď: víš že pizzu nejím, nechutná mi, ale když to uděláš na listovém, jako vždycky, tak to mi chutná.
28. 9. 2020 18:24
mika59: Tak to by byla opravdu škoda, protože koláč je nejen MOC DOBRÝ , ale taky RYCHLE PŘIPRAVENÝ , kromě toho na Vašich fotečkách BÁJEČNĚ VYPADÁ . Nechme casina, ať si raději udělá pizzu Kopretinu, vždyť ho nikdo nenutí, aby dával rajčata na listové těsto, i když to domácí umí udělat skvěle. My si zase uděláme tuhle dobrotu a jestli bude těsto listovat méně či více, může být casinovi úplně fuk!
28. 9. 2020 17:42
mika59: je to chyba v programu ne receptu :) nejde zadny palec pridat
28. 9. 2020 17:16
To kdybych věděla, že recept vyvolá takovou smršť ,tak ho tady ani nedám... Je už tady jeden recept na sladko s tvarohem a všem se líbí, má vyzkoušené ohlasy a je dobrý. A navíc se vytratily všechny palce asi už toho bylo dost
28. 9. 2020 15:02
Dajda: Fakt je vyborne!
28. 9. 2020 15:01
casino: Nevim,ale krome spaget s omackou, basti po rade vse ! A me obvinuje, kdyz krituzuju vlastni tvorbu, ze jsem rozmazlena.
28. 9. 2020 14:37
Frantiska: Já poslední dobou dělám dost často domácí listové těsto a hádejte, podle jakého receptu - casinova! Hahahaha
28. 9. 2020 14:03
Frantiska:
Mám pochopení akorát pro Tarte Tatin
Máte ale recht s tím, že pokud to někomu nevadí
...a nesouhlasím s poslední větou vašeho posledního komentáře Zkuste změnit výrobce
Eja57:
Tenká vrstva?
No, račte popatřit na fotečku
Mám pochopení akorát pro Tarte Tatin
Máte ale recht s tím, že pokud to někomu nevadí
...a nesouhlasím s poslední větou vašeho posledního komentáře Zkuste změnit výrobce
Eja57:
Tenká vrstva?
No, račte popatřit na fotečku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 22 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 6 minutami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 10 minutami
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 15 minutami
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 19 minutami
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 33 minutami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 34 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 1 hodinou
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 1 hodinou
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Dokonalá chuť Itálie: Víte, proč má salát caprese barvy italské vlajky a jak se správně dělá?
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: těsto listové, rajče, sýr mozzarella, smetana zakysaná, pasta rajčatová, sýr strouhaný, česnek sušený, bazalka čerstvá, koření oregáno sušené, sůl, olej olivový
Caprese koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKPJ
37 názorů