Jablková buchta s podmáslím bez tuku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 19 135 kJ / 4 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,38 g |
Tuky | 27,35 g |
Vláknina | 34,05 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 3,86 g |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 946,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do těsta můžeme přidat rozinky, ořechy, sušené brusinky, mandle...dle chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 5 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 8 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 11 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 5 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 3 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 4 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 4 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 4 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 4 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 5 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nejlepší jahodové knedlíky. Oblíbené recepty z kynutého, tvarohového a odpalovaného těsta
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak připravit nejlepší jahodové koláče. Letní recepty na buchty s pudinkem, tvarohem nebo jogurtem
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, cukr, cukr vanilkový, vejce, podmáslí, soda jedlá, jablko
Jablková buchta s podmáslím bez tuku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QP07
0 názorů