Polévka s mořskými plody a těstovinami
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 096 kJ / 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,20 g |
Tuky | 24,59 g |
Vláknina | 26,68 g |
Cholesterol | 340 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 66,24 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 9 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 1 hodinou
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 2 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 3 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 3 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 3 hodinami
Grilované makrely
mkab uvařil před 3 hodinami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jídelní rozmary Roberta Redforda: U jídla si čte a nikdy neodolá tomuhle vláčnému pekanovému koláči
Dokonale krémová polévka chowder je skvělým jídlem ze zbytků, které zahřeje i zasytí. Se sýrem a slaninou je nejlepší
Jak správně jíst pečivo v restauraci? Expert na etiketu Ladislav Špaček varuje před ukusováním a drobením
Další recepty
Suroviny: olej olivový, cibule, česnek, paprika čerstvá zelená, cibulka jarní, rajče, mořské plody, bobkový list, víno bílé, pepř mletý, sůl, těstoviny, petrželka
Polévka s mořskými plody a těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mDQA
0 názorů