Farmářské bulky z remosky
Suroviny pro 12 kusů
12 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 7 787 kJ / 1 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,50 g |
Tuky | 26,25 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 340,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jak na kynuté těsto bez domácí pekárny: https://www.toprecepty.cz/recept/24963-jak-na-vyro...
Díky přidaným vařeným bramborám jsou bulky vláčné i druhý den.
Recept je určen pro větší remosky Grand o průměru 32 cm.
Kmín na povrchu nedrží tak dobře, jako kdyby byl povrch potřený rozšlehaným vejcem. Ale mám obavy, aby se pak povrch v remosce více nepřipaloval. Ale někdy vyzkouším. :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2022 10:46
15. 9. 2022 07:05
25. 4. 2021 15:37
Palika: Jdou dát různá semínka. My máme nejraději kmín. Je ale pravda, jak píšu i v receptu, že nedrží tak pevně, jako když se povrch potře vejcem.
25. 4. 2021 14:33
22. 4. 2021 20:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 42 minutami
Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené bagetky
Přidáno před 21 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno 30. 5. 2024 11:15
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno 30. 5. 2024 10:16
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Právě bylo uvařeno:
Bramborový guláš
tara23 uvařila před 9 minutami
Bílá krémová česnečka
Veronika.Hrozna uvařila před 13 minutami
Krkovička pro návštěvu
janela1 uvařila před 44 minutami
Avokádová pomazánečka
jankohrasko uvařil před 52 minutami
Bezový sirup
Fitulka uvařil před 54 minutami
Makronky
Virtuous0112 uvařil před 2 hodinami
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 13 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 14 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, mouka hladká celozrnná, sůl, brambory, voda, olej, droždí čerstvé, bulka, kmín celý
Farmářské bulky z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rLgL
5 názorů