Jehněčí na majoránce s bramborem
Jehněčí maso se u nás připravuje zejména na jaře a v období Velikonoc. Pokud se vám však podaří sehnat pěkný kousek tohoto masa, můžete z něj připravit tento pokrm. Maso se zeleninou stačí podusit a pak jej doplnit jemnou omáčkou s majoránkou a česnekem.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 252 kJ / 1 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,48 g |
Tuky | 63,30 g |
Vláknina | 7,19 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 787 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 22,65 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2022 03:40
Moc dobrá a velice chutná úprava jehněčího.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 6 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 7 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 21 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Právě bylo uvařeno:
Muffiny s kousky čokolády
marek.los998 uvařila před 29 minutami
Dort Pavlova
Agata.recepty uvařila před 33 minutami
České kynuté buchty
Agata.recepty uvařila před 42 minutami
Karlovarský knedlík
Agata.recepty uvařil před 44 minutami
Houskové knedlíky
Agata.recepty uvařil před 46 minutami
Povidlové šátečky bez kynutí
Dasa65 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí " vše v jednom "
Hannah64 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí s chřestem na cidru
Hanes uvařila před 2 hodinami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Bylinka77 uvařila před 3 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Weera uvařil před 5 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso jehněčí, zelenina, mrkev, petržel, celer, cibule, jíška, mouka hladká, majoránka, česnek, paprika, sůl, vývar masový
Jehněčí na majoránce s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nl96
1 názor