Chleba bez lepku z pekárny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 953 kJ / 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 21,20 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 6,54 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Právě bylo uvařeno:
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 17 minutami
Listové mřížky s pudinkem a ovocem
Olminka uvařila před 36 minutami
Rybí filé v těstíčku
Maykl83 uvařila před 37 minutami
Výborný čočkový salát
dolja uvařila před 42 minutami
Salát z červené řepy s křenem
Fitulka uvařila před 43 minutami
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 uvařila před 49 minutami
Poctivá květáková polévka
Pavelvan uvařila před 2 hodinami
Plněné papriky v zeleninové omáčce v pomalém hrnci
Jaja.27 uvařila před 2 hodinami
Rajská polévka se špeclemi
Ivcatkoo uvařil před 2 hodinami
Tilápie v arašídové omáčce s pak choi, rýží a koriandrem
JanaDr uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
7 nejlepších chřestových receptů. Populární chřest se dá vařit, zapékat, smažit i grilovat. Pochutnáme si na polévkách a salátech
Doudlebské ušaté koláče podle receptu Josefa Maršálka: Neuvěřitelně vláčné koláče s několika náplněmi chutnají božsky
Další recepty
Suroviny: voda, olej olivový, sůl, cukr, droždí sušené
Chleba bez lepku z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vnZr
0 názorů