Rajská omáčka s petrželovým knedlíkem
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 21 213 kJ / 5 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 281,21 g |
Tuky | 255,94 g |
Vláknina | 45,20 g |
Cholesterol | 1,45 g |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 11,80 g |
Sacharidy | 390,40 g |
Postup přípravy
-
TIP Typy knedlíků, jak je rozlišíme a základní příprava
Ze všeho nejdůležitější je pečlivá volba suroviny. Ty nejkvalitnější mají na obalu některou ze značek kvality, jako je např. Klasa či Regionální potravina. Je-li totiž kvalitní základ, bude skvělý i výsledek na talíři.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Caesar salát wrap
Přidáno před 2 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 16 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 17 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno 2. 5. 2024 08:28
Právě bylo uvařeno:
Můj chleba - favorit č.1
Dolucie uvařila před 12 minutami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 14 minutami
Kuře na paprice se smetanou
klarazatloukalova uvařila před 1 hodinou
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 12 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 12 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 12 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 12 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Suroviny: plec hovězí, špek, cibule, mrkev, celer, petržel, protlak rajčatový, cukr, skořice celá, máslo, koření divoké, pepř mletý, sůl, vejce, mléko, rohlík, máslo, petržel, sůl, ořech muškátový
Rajská omáčka s petrželovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryX6
0 názorů