Vařené hovězí s kapary, remuládou a bramborami
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 740 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,48 g |
Tuky | 92,71 g |
Vláknina | 0,73 g |
Cholesterol | 166 mg |
Sodík | 1,47 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 9,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to takové oprášené retro jídlo, které se normálně podávalo v restauracích. Tenkrát s tatarskou omáčkou, je jen lehce vylepšené. Ale někdy, když nemáte chuť na rajskou a maso z polévky zůstane, je to příjemná změna.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 2. 2022 10:50
12. 2. 2022 07:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 37 minutami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 41 minutami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 2 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 2 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 2 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 2 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 2 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 3 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vaření nebo dušení masa? Vysvětlíme, jak se tyto způsoby úpravy masa liší
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrné suroviny i jedno překvapení
Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
Další recepty
Suroviny: maso vařené, majonéza, smetana zakysaná, hořčice, kapary, omáčka chilli sladká, šťáva citronová, cibulka jarní, sůl, pepř, cukr
Vařené hovězí s kapary, remuládou a bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9RMB
2 názory