Žemlovková buchta
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 9 011 kJ / 2 154 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,03 g |
Tuky | 109,16 g |
Vláknina | 31,13 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 1,85 g |
Sůl | 4,37 g |
Sacharidy | 218,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podává se oproti klasické žemlovce za studena.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 55 minutami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 10 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 3 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 16 minutami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 18 minutami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 38 minutami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 2 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 3 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 4 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: rohlík, cukr krupice, jablko, mléko, vejce, smetana ke šlehání, máslo, strouhanka
Žemlovková buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vg45
0 názorů