Marinované vepřové v cibulovo-česnekové omáčce
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 282 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,09 g |
Tuky | 18,07 g |
Vláknina | 7,44 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 87 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 25,47 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2022 16:17
24. 6. 2022 14:54
A normálně obalit v trojobalu ? Hezký den i Tobě
24. 6. 2022 12:14
24. 6. 2022 12:02
23. 6. 2022 22:26
23. 6. 2022 22:13
zdenka.s: Zdeničko,maso je po naložení křehčí.Když nemám jogurt,tak nakládám do kefíru nebo kyšky+ česnek a zázvor
22. 6. 2022 19:02
22. 6. 2022 18:55
22. 6. 2022 18:51
22. 6. 2022 16:03
22. 6. 2022 15:59
22. 6. 2022 14:32
22. 6. 2022 13:08
Ještě jsem nedělala maso v jogurtu , je to kvůli chuti nebo křehkosti? Hned zítra bude tahle , jistě dobrota ,k obědu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 14 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 1 hodinou
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 3 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 4 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 4 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 4 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 4 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 5 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 5 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 6 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Marmeláda z domácí pekárny: Poradíme vám, jak ji připravit téměř bez práce
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: maso vepřové, sůl, pepř mletý, jogurt bílý, česnek, mouka hladká, sádlo, cibule, vývar hovězí, omáčka worcesterová
Marinované vepřové v cibulovo-česnekové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXLG
13 názorů