Pain au chocolat
Suroviny pro 12 kusů
12 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 16 783 kJ / 4 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,68 g |
Tuky | 218,67 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 423,33 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ze stejného těsta můžeme upéct i croissanty plněné čokoládou. Postup je až do 8. kroku úplně stejný. Místo toho, abychom těsto v 8. kroku krájeli na obdélníčky, nakrájíme ho na trojúhelníčky, položíme kostku čokolády a rolujeme tak, aby vznikl croissant. Poté je postup opět stejný, necháme 40min kynout, potřeme vajíčkem a pečeme 12-15 minut na 220 °C, dokud nebudou croissanty zlato hnědé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 13 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 14 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 3 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 3 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 3 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 3 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 4 hodinami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Další recepty
Suroviny: sůl, vejce, cukr krupice, voda, droždí instantní, máslo, mouka hladká, čokoláda hořká, vejce
Pain au chocolat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp95J
0 názorů