Salát z kysaného zelí III.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Neuvádím množství jednotlivých surovin, jejich poměry si každý naladí podle vlastních chuťových preferencí. Já dávám zelí a salám v poměru asi 1:1 (zelí možná trochu víc), několik lžic omáčky Hoisin a majonézy tolik, aby vznikla hmota něco mezi salátem a pomazánkou, tak nám to chutná nejvíce.
Ověřil jsem několik druhů sójových omáček a doporučuji použít omáčku Hoisin, někomu může chutnat i salát s některou z omáček Teriyaki (prodává se více druhů, více chutí). Nedoporučuji použít jakoukoliv běžnou sójovou omáčku nebo omáčku Tamari.
Recept je originál, můj vlastní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 9 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 14 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 34 minutami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 3 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 3 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 3 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 5 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Suroviny: zelí kysané, junior, omáčka sojová, majonéza, pepř
Salát z kysaného zelí III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkNgK
0 názorů