Chlebík s bramborákem v prášku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 283 kJ / 1 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,13 g |
Tuky | 19,52 g |
Vláknina | 19,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 331,19 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento chlebík je mimořádně voňavý, lehounký a dobrý, u nás doma nejoblíbenější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 8. 2009 17:23
14. 8. 2009 17:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 23 minutami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 1 hodinou
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 1 hodinou
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Co přidat do chleba, aby pěkně voněl. Poradíme, jaké koření se nejlépe hodí
7 nejlepších chřestových receptů. Populární chřest se dá vařit, zapékat, smažit i grilovat. Pochutnáme si na polévkách a salátech
Další recepty
Tématické fráze: kvásek v prášku domaci bramboraky bramborak v domaci pekarně plněné portobelo recepty domaci bramborak kvásek z prášku žitný kvásek v prášku prasek na bramboraky bramboráky s cizrnou bramboráky v domácí pekárně bramborák z domácí pekárně
Suroviny: voda, olej, kmín drcený, sůl, bramborák v prášku, cukr, droždí, kvásek, mouka žitná chlebová, mouka hladká
Chlebík s bramborákem v prášku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrXR
17 názorů