Rácské vepřové maso (maďarská kuchyně)
Suroviny
Porce: 4 - 5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 685 kJ / 1 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,49 g |
Tuky | 98,98 g |
Vláknina | 17,96 g |
Cholesterol | 326 mg |
Sodík | 379 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 52,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z kuchařky o maďarské kuchyni. Do původního recepty přišly k zeleninové směsce s masem i brambory na kostky a bylo dušeno pospolu, ale já jsem jako přílohu chtěla rýži a tak jsem recept lehce upravila.
Do zakysanky (studené) je nejlépe před vmícháním do pokrmu přidat trochu teplé omáčky. Smetana tak nebude mít tendence dělat hrudky (srážet se).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 3. 2023 13:21
28. 2. 2023 13:20
1. 12. 2022 10:39
1. 12. 2022 10:07
1. 12. 2022 09:24
27. 9. 2012 14:14
5. 5. 2012 08:51
7. 2. 2011 21:01
10. 8. 2010 13:59
10. 8. 2010 13:46
24. 8. 2009 21:50
24. 8. 2009 18:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 12 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 16 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 4 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 5 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 6 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 6 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 8 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 8 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Další recepty
Tématické fráze: vepřové maso recepty recepty z vepřového masa maďarská kuchyně-recepty madarska kuchařka pokrmy z vepřového masa madarske mäso vepřové maso madarska jidla recepty lidlu cizí kuchyne recepty madarské národní jídlo maďarské pokrmy recepty cizí kuchyně madarské jídlo madarské recepty recepty z lidlu kuchynelidl maďarská jídla recepty recepty veprove maso plecko recept z něj
Suroviny: maso vepřové, cibule, rajče, paprika čerstvá červená, česnek, smetana zakysaná, paprika sušená sladká, sádlo, sůl, pepř
Rácské vepřové maso (maďarská kuchyně)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RA7
12 názorů