Zeleninová pánev se šafránovou rýží
I bezmasý pokrm může být výživný, pikantní a oku lahodící. Arborio je druh japonské rýže pěstované v Itálii. Má kašovitou konzistenci, přesto zůstává při vaření pevná na skus a proto se výborně hodí k přípravě rizota a podobných pokrmů.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 308 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 34,21 g |
Vláknina | 15,81 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,83 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 21 minutami
Mňamka
Přidáno před 41 minutami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 1 hodinou
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čočka na kyselo (bez mouky)
projach uvařila před 1 minutou
Kapustové závitky s masem a sýrem
Anairam uvařila před 14 minutami
Zapečené špagety se sýrem
PikiMilous uvařil před 22 minutami
Smetanovo-malinový pohár
Lennulinka uvařila před 1 hodinou
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 9 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 9 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 9 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 10 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Cibule smažená dozlatova, dočervena, karamelizovaná nebo jen zesklovatělá. Jak postupovat?
Česnek v naší kuchyni: Jak ho správně používat při vaření, abychom z něho měli co největší užitek
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Další recepty
Suroviny: rýže arborio, olej olivový, cibule šalotka, česnek, víno bílé, vývar zeleninový, paprika čerstvá červená, cuketa, rajče cherry, hrášek, sůl, pepř mletý, šafrán, máslo
Zeleninová pánev se šafránovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk8J6
0 názorů