Zeleninová pasta (bujonka)
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Z tohoto množství mám tyto skleničky co jsou na fotce.
Nutriční hodnoty
Energie | 2 262 kJ / 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,57 g |
Tuky | 21,79 g |
Vláknina | 32,61 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 72,28 g |
Sůl | 180,62 g |
Sacharidy | 62,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od Marcely Hackerové z těchto stránek :
Původní zdroj receptu: www.varimesmarcelou.cz/
Tato zelenina se dá obměnit podle toho, co máte zrovna doma. Já jednou nedám brambory, přidám růžičkovou kapustu nebo dýni. Přidávám různé bylinky. Opravdu se nebojte kombinovat různou zeleninu. Přidávám do polévky, omáčky, různých směsí z masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 15 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 18 minutami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 2 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 4 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 4 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 4 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 4 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 5 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 5 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 5 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zeleninová semínka: Využijeme buď vlastní zdroje nebo semena včas koupíme
Zeleninové hořčice: Skvěle se hodí k teplým uzeninám, při grilování i jako základ dipů
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Suroviny: cuketa, mrkev, celer, celer řapíkatý, rajče, cibule, česnek, brambory, list celerový, libeček, olej řepkový, sůl, houby sušené, chilli, pepř mletý, bobkový list, koření nové koření
Zeleninová pasta (bujonka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQrv
0 názorů