Kaťák s houbami
Tradiční katův šleh je jedním z mnoha oblíbených pokrmů v naší gastronomii. V této variantě "kaťáku" jsou přidány čerstvé houby a dodají mu tak úžasnou vůni a chuť. S bramboráčky bude tato směs dokonalým pokrmem.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 4 686 kJ / 1 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,20 g |
Tuky | 65,06 g |
Vláknina | 8,16 g |
Cholesterol | 214 mg |
Sodík | 543 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 23,68 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2023 16:18
Dnes k obědu. A moc dobré. Houby jsem měla mražené. A bez koření harissa - neměla jsem. Bylo to moc dobré. Kaťák jsem nedělala poprvé, s houbami ale ano. A také poprvé s bramboráčky ... delikatesa a dobrý nápad. Chutě se skvěle doplňují.
16. 8. 2023 12:07
Marie Svarcova: Děkuji
16. 8. 2023 07:48
parádní recept i foto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 6 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 19 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 6 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 13 minutami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 25 minutami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 39 minutami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 57 minutami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 1 hodinou
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 1 hodinou
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 1 hodinou
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 2 hodinami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, cibule, houby, kapie, paprika čerstvá zelená, rajče, česnek, sádlo, olej, harissa, kmín drcený, omáčka worcesterová, škrob kukuřičný, feferonka, sůl, pepř mletý, vývar masový
Kaťák s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE7xn
3 názory