Vepřové plátky na víně a česneku
Vepřové maso má široké použití, patří proto k nejčastěji používanému masu v české kuchyni. Pro tento recept se nejlépe hodí vepřová plec, kýta nebo pečeně, protože v česnekové omáčce dušením dostatečně změkne.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 422 kJ / 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,60 g |
Tuky | 16,21 g |
Vláknina | 7,35 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 277 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 23,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Doporučuji podávat s bramborovým knedlíkem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 12 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 15 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 3 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 3 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 4 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 5 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 5 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 5 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 6 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 7 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 8 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso vepřové, česnek, víno bílé, olej, sůl, pepř mletý, mouka hladká, vývar masový
Vepřové plátky na víně a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68Bv
0 názorů