Zapékané těstoviny ,,à la Karl,,
Křupavé opečené těstoviny a šunka s horkým rozteklým sýrem jsou stálice zimních večerů a ukázkou hřejivého rodinného jídla z jednoho pekáče. Pro odlehčení si k nim připravte zeleninový salát nebo kyselou okurku.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 149 kJ / 3 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,56 g |
Tuky | 156,07 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 6,72 g |
Sůl | 15,87 g |
Sacharidy | 400,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
K těstovinám lze podávat kyselé okurky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 8 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 11 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 12 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 17 minutami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 37 minutami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 3 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 4 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 5 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 5 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 6 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
trybypet uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Další recepty
Suroviny: těstoviny maltagliati, salám gothaj, klobása, klobása, cibule, smetana ke šlehání, vejce, sýr strouhaný, sýr tavený, sůl, pepř mletý, koření grilovací, koření italské bylinky, koření vepřová pečeně, koření gyros, olej, máslo
Zapékané těstoviny ,,à la Karl,,
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9v9w
0 názorů