Bramborovo-pórkový krém
Máte-li rádi krémové polévky, pak je tento recept pro vás jako stvořený. Bramborovo-pórkový krém je opravdu hutný a tak nebudete potřebovat druhý chod. Samozřejmě nesmí chybět křupavé chlebové krutonky.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 456 kJ / 826 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,35 g |
Tuky | 57,78 g |
Vláknina | 14,55 g |
Cholesterol | 164 mg |
Sodík | 95 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 50,48 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem získala z kuchyně Lidl. V původním receptu kurkuma není.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 3. 2024 19:55
22. 3. 2024 19:54
22. 3. 2024 19:22
22. 3. 2024 18:45
22. 3. 2024 17:59
22. 3. 2024 17:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 15 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 19 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 19 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 7 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 8 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 9 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 9 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 10 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 11 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 12 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 12 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat správně křehké krutony? Video vám pomůže s dokonalými křupavými kostičkami
6 způsobů, jak nakrájet cibuli: Poradíme vám, jak se který tvar cibule používá
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Další recepty
Suroviny: máslo, cibule, česnek, tymián, pórek, brambory, víno bílé suché, vývar drůbeží, smetana, pepř mletý, sůl, kurkuma, krutony
Bramborovo-pórkový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR8Rv
6 názorů