Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hemenex v toustu

Tradiční hemenex z vajíček a šunky si kdekdo rád udělá na snídani. My však pro vás máme tip na jeho obměnu. Do opečeného toustu na másle uděláte výkroj a do něj vložíte šunku s vajíčkem. Jistě s takovou snídaní zabodujete u své drahé polovičky.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 5 min

10 min (5 min příprava + 5 min tepelná úprava)

17. 4. 2024 08:22

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 067 kJ / 255 kcal
Bílkoviny14,45 g
Tuky16,96 g
Vláknina0,70 g
Cholesterol 299 mg
Sodík 392 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy10,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tonja

17. 4. 2024 11:32

Toto dělávám už delší dobu, jen ještě kolem vyklepnutého vejce posypu toustový chléb trochou strouhaného sýra. Nedělám však na pánvi, ale v troubě, vše se dobře propeče, sýr se rozteče a chléb se zespodu nepřipaluje.

upavla

17. 4. 2024 09:19

Nepřipálí se ten toast zespodu, než se udělá vajíčko?

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 4. 2024 08:55

:-)<3:yes::yes: správná snídaně i svačina, také občas dělám :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: chléb toustový, šunka, máslo, vejce, pažitka

TopRecepty.cz

Hemenex v toustu

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yLRB