Zeleninová polévka s domácími nudličkami
Základní zeleninovou polévku můžeme udělat z různých druhů zeleniny, co třeba máme zrovna po ruce nebo na zahrádce. A do ní pak bezesporu patří také nudličky. Na výrobu domácích nám stačí jen hrubá mouka a vejce. Postup přípravy pak najdete v receptu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 783 kJ / 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,16 g |
Tuky | 22,13 g |
Vláknina | 37,61 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 749 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 112,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
hmotnost i druh zeleniny je orientační
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 4. 2024 18:32
11. 4. 2024 17:59
Klidný večer,Maruško
11. 4. 2024 12:00
11. 4. 2024 10:51
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 17 minutami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 1 hodinou
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 2 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 2 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 2 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 3 hodinami
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zeleninové hořčice: Skvěle se hodí k teplým uzeninám, při grilování i jako základ dipů
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Suroviny: mrkev, petržel, celer, celer, brokolice, květák, vývar masový, sůl, pepř mletý, koření nové koření, pepř, libeček, pažitka, mouka hrubá, vejce
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9JP4
4 názory