Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Toustový chleba podle Josefa Maršálka

Nadýchaný, jemný a vláčný, takový je toustový chleba z dílny cukráře Josefa Maršálka. Do kynutého těsta, které je založeno z omládku a směsi hladké a celozrnné špaldové mouky, přidává také tvaroh, který pečivu dodá nejen bílkoviny, ale i vláčnost.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 25 min bez doby kynutí těsta

75 min (50 min příprava + 25 min tepelná úprava, bez doby kynutí těsta)

17. 4. 2024 14:28

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 050 kJ / 1 207 kcal
Bílkoviny38,73 g
Tuky58,78 g
Vláknina24,10 g
Cholesterol 406 mg
Sodík 4,96 g
Sůl12,31 g
Sacharidy118,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka špaldová celozrnná, těsto kynuté, vejce, máslo, droždí, voda, tvaroh ve vaničce, sůl

TopRecepty.cz

Toustový chleba podle Josefa Maršálka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wprnw

Naposledy jste si prohlédli