Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chřestový krém s čerstvým hráškem a pršutem

Pokud vám z přípravy chřestu zbyly spodní tužší části, určitě je nevyhazujte. Hodí se na přípravu dobré polévky. K chřestu přidejte ještě čerstvý hrášek a na závěr polévku ozdobte nudličkami pršutu a krájenou petrželkou.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

15. 5. 2024 18:34

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 362 kJ / 804 kcal
Bílkoviny36,50 g
Tuky49,98 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 173 mg
Sodík 1,25 g
Sůl3,16 g
Sacharidy47,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Odlomené kousky chřestu nikdy nevyhazujeme, na polévku se skvěle hodí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tento recept je doslova aktuální :yes: dneska jsem zrovna připravovala blanšírovaný chřest, tak už vím, co připravím z odlomků, díky za recept ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: chřest zelený, hrachové lusky, pršut, máslo, mouka, vývar drůbeží, sůl, pepř bílý mletý, petržel

TopRecepty.cz

Chřestový krém s čerstvým hráškem a pršutem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk9NL