Jelení kýta na víně a smetaně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 456 kJ / 3 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,18 g |
Tuky | 300,03 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 990 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,17 g |
Sacharidy | 34,62 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 9. 2009 10:03
Jelena jsem ještě nejedla... Ovšem recept i fotografie jsou překrásné...
27. 9. 2009 18:28
Mám radost, že jsem se vám strefila do chuti
Doogo, určitě zvěřinu vyzkoušej, je to dobrota. Vím, že hodně lidí ji nejí, ale netuší, o co se připravují
Doogo, určitě zvěřinu vyzkoušej, je to dobrota. Vím, že hodně lidí ji nejí, ale netuší, o co se připravují
27. 9. 2009 15:38
Zvěřinu miluju a prý je v ní síla z lesa. +
27. 9. 2009 10:40
Maris, zvěřinu mám strašně rád. Krásný recept umocněný kouzelnou fotečkou si zasloužé sedmý bodík.
27. 9. 2009 07:34
krásný receptík - mám takové tušení, že jste psala o výhře pomalého hrnce - zkuste v něm toto uvařit - budete překvapena chutí a křehkostí masa - nedá se srovnat s ničím
26. 9. 2009 22:48
To by se to hodovalo! Krásná fotka. Děláváme taky, ale zvěřiny nemáme častý přísun, tak se pokochám aspoň tady. Bodík!
26. 9. 2009 20:57
Já jsem na tom stejně jako Výbušná ..tady stačí pohled, přečíst popis a je mi jasné, že to je dobrůtka5.
26. 9. 2009 20:39
Maruška, díky za recept, divinu máme radi
Recept sa bude hodiť +
Recept sa bude hodiť +
26. 9. 2009 20:22
Nikdy jsem zvěřinu nedělal. Ale když to vidím, tak to asi zkusím. Vypadá to lákavě. Bodík a poděkování za popíchnutí.
26. 9. 2009 20:15
Jani - není jelen jako jelen - ale já jsem to pekla cca 2 hodiny
vybusna - kéž by stačilo se na jídlo jen dívat, to bychom byly krásně štíhlé
Děkuju za bodíky
vybusna - kéž by stačilo se na jídlo jen dívat, to bychom byly krásně štíhlé
Děkuju za bodíky
26. 9. 2009 20:05
maris, jelení jsem dělala několikrát, jako guláš a moc nám chutnal. Jak dlouho se to asi peče? Jen orientačně, já taky většinou čas nehlídám Vypadá to skvěle, určitě bych nepohrdla
26. 9. 2009 19:34
ja ani nemusim jest...mne sa namojdusu staci divat....a pritom vobec nepochubujem ze to musi byt na chut uzasny zazitok.......
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 15 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno před 21 hodinami
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno před 21 hodinami
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno před 23 hodinami
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Lilek tří barev
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Právě bylo uvařeno:
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Petaja uvařila před 41 minutami
Koláčky s tvarohem a meruňkami
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Smažený květák bez vaření
Jurkano uvařila před 8 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Fitulka uvařil před 8 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
Fitulka uvařil před 9 hodinami
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní
malirka1 uvařil před 9 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
sweeddy uvařila před 10 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
sommde uvařil před 11 hodinami
Placky plněné kuřecím masem (domácí tortilla)
Jan Nemec uvařil před 11 hodinami
Levná a rychlá bublanina
mischelinka uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Samosběr třešní 2024: Velký přehled sadů po celé republice. Kilo je k mání už za 15 Kč, ale na některých místech je třešní málo
Ovocné moučníky podle horoskopu: Panny dostane malinová charlotta a Blíženci ujíždějí na broskvové bublanině
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady
Další recepty
Tématické fráze: jelení kýta jeleni kyta recepty jelení kýta recept jelení maso na víně jelení maso recepty recepty z jelení kýty recepty jelení kýta jelení maso kýta recepty jelení maso na smetaně jelenní kýta recept na jelení kýta recept na jeleni kytu recept jelení kýta jelení maso jehněčí na smetaně recepty na jelení kýtu kýta z jelena jelenní guláš jelenní kýta recept kýta
Suroviny: kýta jelení, slanina, víno červené suché, mrkev, celer, petržel, cibule, šlehačka, mouka hladká, pepř celý, bobkový list, koření nové koření, jalovec, tymián, sůl, máslo
Jelení kýta na víně a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rgV
27 názorů