Zapečený kupovaný prejt
Zabijačkové speciality se těší velké oblibě, připravte si dnes podle tohoto receptu zapečený prejt, spolu s bramborem a kysaným zelím máte o skvělou večeři postaráno.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo nemá právě moc času na vaření, je to bleskovka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 11. 2015 13:54
Takových receptů napíšu milion za hodinu. Co takhla napsat jak dlouho a při kolika stupních se peče! A popsat jak se připravuje zelí? To už raději žádné recepty nepište, protože nestojí za nic.
1. 6. 2011 18:11
Včera se mi v tom horku nechtělo nic moc vařit,ani zapalovat troubuprejt který vždy kupujeme v Inpostu(zásobují celou Moravu,Globus u nás není)byl na mrazu,ráno jsem vytáhla a na obědo-večeři na pánvičce "upekla"Jen nebyl se zelím,jako jindy,ale s okurčičkou a bez chlebaBodík jsem dala už posledně,tak teď jen foto
26. 11. 2010 11:51
Je to moc velká dobrůtka,dělávám,máme prejt rádiještě přidávám trošku nastrouhaného muškátového oříšku+12
25. 5. 2010 01:07
+8přidala jsem fotečky
5. 1. 2010 19:33
děkuji všem za bodíky
5. 1. 2010 15:00
Tak dobrý prejt, jako mají v Globusu se snad nedá jinde koupit. Pokud ale někde už koupíte prejt nevalné chuti, podstatně ho vylepšíte, když do něj na pánvičce zamnícháte lžíci rybízové marmelády! Takt se toho nebojte. Jinak se prejt dá využít i jako nádivka.
5. 1. 2010 14:36
5. 1. 2010 13:33
+6.
5. 1. 2010 12:50
mňam,v Globusu je mají fakt skvělé
5. 1. 2010 12:23
Já taky
5. 1. 2010 12:03
ja jaternice doslova milujem.....toto jedlo je bozie
5. 1. 2010 09:08
Alenko. Prejt si většinou dělám sám a jitrnice kupuju jedině od toho, koho znám. Ale v tomhle máš PRAVDU. V Globusu prejt také kupujeme na váhu ( i do mraznice) Tam jedině je slušnej. Dochucujeme jako ty a taky kočičák. Je to bezva a opravdu rychlý oběd. Nemá to chybu,zvláště, když není čas. +bodík.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 12 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 13 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 20 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 8 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 8 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 8 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 8 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 9 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 9 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 11 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 11 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nejoblíbenější zapékané rychlovky, česnekové bagety a chleby ve vajíčku
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Není nad domácí zabijačku. Jaké dobroty z vepřového masa a vnitřností si můžete připravit v bytových podmínkách?
Další recepty
Tématické fráze: prejt se zelím jelitový prejt prejt jitrnicový prejt jelitový prejt recept jelítkový prejt jelítkový prejt recept prejt v troubě prejt recept jitrnicový prejt se zelím zapečený prejt se zelím jitrnicový prejt recept pečený prejt se zelím jak upéct prejt jelitový prejt se zelím zapečený jitrnicový prejt se zelim zapekany prejt prejt z jitrnice prejt s bramborem recept prejt
Suroviny: prejt, cibule, olej, sůl, pepř mletý, majoránka
Zapečený kupovaný prejt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jyk2
12 názorů