Kuře na červeném víně (Coq au Vin)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 627 kJ / 1 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,03 g |
Tuky | 110,14 g |
Vláknina | 33,96 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,64 g |
Sacharidy | 49,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jedná se o jednu z verzí proslulého francouzského pokrmu Coq au Vin (kohout na víně), inspirováno knihou "Klasické kuře".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2010 20:24
1. 2. 2010 00:33
10. 1. 2010 09:23
Tohle jídlo "zraje" podobně jako guláš a druhý den je ještě lepší, tak se už těšíme na oběd .
9. 1. 2010 17:11
9. 1. 2010 16:57
9. 1. 2010 16:15
9. 1. 2010 15:49
9. 1. 2010 14:39
9. 1. 2010 13:56
9. 1. 2010 13:48
9. 1. 2010 13:43
9. 1. 2010 13:37
9. 1. 2010 13:35
9. 1. 2010 13:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 15 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 22 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 5 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 9 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 10 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 10 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 10 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 10 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 12 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 13 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Jak nahradit víno při vaření? Nejlepší je použít vinný ocet nebo ovocný džus, výraznou chuť zajistí i worcesterská omáčka
Další recepty
Tématické fráze: kohout na červeném víně coq au vin kuře na červeném víně kure na vine coq au vin recept kuře jako kohout na víně kure coq au vin kure cervena vino cibule kohout na víně kuřecí maso na červeném víně kuře po burgundsku francouzský kohout na víně kure cervene vino kohout na víně recept coq au vine coq au kohout na víně z kuřete recepty na červeném víně maso na červenem vině kuře na víně recept
Suroviny: kuře, slanina vcelku, víno, mrkev, celer, cibule, cibulka, žampióny, česnek, olej, máslo, vývar kuřecí, pepř černý, mouka hladká, tymián, nať petrželová, bobkový list, pepř, sůl
Kuře na červeném víně (Coq au Vin)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7Er
14 názorů