Dušená kližka s uzeným žebírkem
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jako přílohu jsem volil (teď již můžu říct skvělé) bramborové knedlíky od Mirči75 http://www.toprecepty.cz/recept/7754-dobre-brambor... a dušenou kapustu.
Ještě pár slov ke špikování. Při zakoupení slaniny si ji nechám nakrájet na centimetrové plátky. Ty pak nakrájím na hranoly z jedné strany zkosené. Zabalím je postupně do mikrotenového úřezu (viz foto), vložím na 15 minut do mražáku a pak postupně odbaluji a špikuji. Tuto metodu používám spoustu let a špikovací jehlu nepostrádám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2012 10:03
10. 1. 2010 17:04
10. 1. 2010 15:41
A fotky opět výstavní
10. 1. 2010 11:57
10. 1. 2010 11:36
10. 1. 2010 01:12
10. 1. 2010 00:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 26 minutami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 6 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 21 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Další recepty
Tématické fráze: hovězí kližka recepty hovězí kližka prosřeno kde je hovězí kližka špikování masa dušená hovězí kližka hovězí žebírka hovězí kližka na česneku hovězí kližka - recepty hovězí žebírko prosřeno.cz špikování kde jekliška co je hovězí kližka dušené houby v tlakáči špikování hovězího masa maso kližka kapusta s kližkou kližka cena co uvařit z hovězí kližky
Suroviny: kližka hovězí, žebra, slanina uzená, sádlo husí, cibule, česnek, sůl, pepř, kmín celý, bujón hovězí
Dušená kližka s uzeným žebírkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jyno
7 názorů