Pikantní medová žebra
Recept ještě nebyl hodnocenŽebírka jsou taková hospodská klasika, kterou si rádi jednou za čas dopřejeme. Připravit si je zvládnete i doma. Budou šťavnatější a hlavně marináda z medu a chilli nemá…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 544 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
Tuky | 3,33 g |
– nasycené | 1,67 g |
– nenasycené | 1,67 g |
–– mononenasycené | 0,67 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 33,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,67 g |
– cukry | 3,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Žebírka jsou taková hospodská klasika, kterou si rádi jednou za čas dopřejeme. Připravit si je zvládnete i doma. Budou šťavnatější a hlavně marináda z medu a chilli nemá…
Do pomalého hrnce vše jen vložíme a necháme ho pracovat. Maso je jemné, až se rozpadá, a díky koření je guláš opravdu pikantní a chuťově vynikající. Jako přílohu volíme…
Křupavá topinka obložená pikantní masovou směsí, nezní to skvěle? S naším receptem tuto dobrotu připravíte snadno a rychle doma. Hodí se jako večeře, ale i jako chuťovka…
Vepřové řízky patří mezi oblíbené stálice obědového menu. Zkuste je tentokrát připravit netradičně, naruby. Po usmažení se ještě dopékají v troubě, což jim dodá úplně…
Všechny suroviny promícháme.Do pánve s rozehřátým olejem klademe lžící hromádky, vytvarujeme do placiček a smažíme z obou stran do zlatavé barvy. Po osmažení klademe na…
Jitrnice, jakou svět neviděl - všeobecně známá slova hostinského v pohádce Obušku z pytle ven. Ale nemusíte se bát, protože naše čína, jakou svět neviděl, není…
Jednoduše a chutně připravená křupavá kuřecí křidélka podobná těm z proslavených restaurací. Upečená křupavá křidélka můžete podávat hned s dresinky nebo je můžete ještě…
Připravit dobře drůbeží játra znamená uchystat svým strávnikům levný, výživný a velmi chutný pokrm. Pokud nakombinujete játra s chutnou zeleninovou směsí, přidáte…
Sladkokyselé kuře patří mezi jeden z nejoblíbenějších pokrmů čínské kuchyně. Nenáročná příprava, zajímavá kombinace chutí jsou hlavními přednostmi tohoto receptu. Rýže,…
Pomalý hrnec se stává součástí naší kuchyně, protože nám skutečně pomáhá a šetří čas. Je možné v něm připravovat i tzv. minutky. Maso ochucené oreganem a ajvarem…
Slaninu nakrájíme na malé kostičky, na sádle (oleji) vyškvaříme a přidáme nakrájenou cibuli. Osmahneme ji do zlatohnědé barvy, přidáme kmín a na kostky nakrájené maso.…
Vepřové koleno patří mezi levnější kusy masa, ale můžeme z něj připravit skvělou lahůdku. Díky dlouhé přípravě v pomalém hrnci bude maso šťavnaté, měkké a bude se…
Maso nakrájíme na větší kostky, osolíme a zaprášíme granulovaným česnekem, koření do masa důkladně vetřeme.Do pekáčku dáme lečo, pórek nakrájený na kolečka, plátky…
Drůbeží maso je zpravidla skvělou volbou, pokud vás tlačí čas a potřebujete opravdu rychle uvařit. Vyzkoušejte tuto směs kousků masa s drobnými žampiony, která je…
Na olivovém oleji orestujeme nahrubo nakrájenou cibuli na měsíčky a pak přidáme listový špenát, který jsme spařili horkou vodou a nakrájeli na pásky.Prsa nakrájíme na…
Ořez dvakrát po sobě umeleme na masovém mlýnku. Přidáme hrubě nastrouhaný sýr a drobně nakrájenou cibuli. Vyklepneme vajíčko, přidáme česnek, pepř, sůl a bylinky a dobře…
Pokud rádi připravujete pokrmy z kuřecího masa, rozhodně vyzkoušejte i tento recept. Kuřecí naložené v majonéze je neskutečně křehké a lahodné. Spolu s pikantní omáčkou…
Nejlepší řízky jsou ty dozlatova upečené s křupavou krustičkou. Vynechte klasický trojobal a zkuste kuřecí maso obalit v těstíčku s kypřícím práškem a octem. Právě toto…
Listové těsto je vděčná surovina. Rychlá příprava a variabilita při použití z něj činí základ pro spoustu lahůdek. Bleskově připravené šneky s lákavou náplní ze špenátu…
Řízky jako dech, křehké a propečené získáte, pokud se pustíte do našeho receptu. Maso naložené v kefíru a podmáslí marinováním zkřehne, pečením se pak dotáhne do…
Chuťovky, podávané jako malé pohoštění při posezení s rodinou či přáteli, je pro každou kuchařku výzvou se tak trochu předvést. Fantazii se meze nekladou a je jen na vás…
V kastrůlku na rozehřátém másle orestujeme do sklovita drobně nakrájenou cibuli.Přidáme rozdrobené droždí a za stálého míchání necháme rozpustit. Když se začne mírně…
Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na 2 cm silné plátky. Každý plátek posypeme česnekem, pepřem, zastříkneme olejem a takto připravené maso necháme 4 hodiny…
Anglickou slaninu, cibuli a stroužky česneku nakrájíme nadrobno. Ze špenátu vymačkáme vodu a špenát v míse promícháme s rozpuštěným máslem, granulovaným česnekem,…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Superpotraviny – potraviny 21. století
Palačinkový den se slaví právě dnes! Ukážeme vám, jak na ty nejlepší a nejtenčí a zjistíte taky, kde se konají palačinkové závody
Japonský cheesecake: Je jednodušší než slavný americký bratříček, nadýchaný jako suflé se rozplývá na jazyku a božsky chutná