Medové kuřecí kousky s brokolicí a žlutou mrkví
Recept ještě nebyl hodnocenSuroviny na marinádu dobře smícháme, naložíme maso, nakrájené na kostky velikosti soust a necháme několik hodin marinovat, nejlépe přes noc.Zprudka opečeme na pánvi,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Suroviny na marinádu dobře smícháme, naložíme maso, nakrájené na kostky velikosti soust a necháme několik hodin marinovat, nejlépe přes noc.Zprudka opečeme na pánvi,…
Eidam nastrouháme na hrubých slzičkách a v hluboké míse důkladně promícháme s mletým masem a všemi ostatními uvedenými surovinami. Masové těsto necháme alespoň hodinu…
Na talíř nebo pracovní podložku položíme do kříže 2 plátky slaniny. Doprostřed položíme sedlčanský romadůžek do kterého dáme 4 měsíčky mandarinky. Plátky slaniny…
Maso nakrájíme na nudličky, posypeme kmínem a granulovaným česnekem, osolíme a opepříme.Brambory oškrábeme a nakrájíme na kostky, žampiony na plátky.V kastrolu…
Špenát je jednou z tradičních surovin v našem jídelníčku. V jarním období k němu pak můžeme přidat čerstvé kopřivy a medvědí česnek. Se smetanou vytvoří skvělou…
Přidáno před 55 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Retro vaření s Kristinou: Připijte si s námi na Světový den koktejlů. Tenhle z whisky a pomeranče je skvělý
Jak na třešňový kompot? Kromě třešní stačí jen voda a cukr, nejdůležitější je čistota od rukou přes sklenice až po víčka
Těhotnej kuchař radí, jak udělat z oschlého koláče znovu lahůdku. Stačí jen máslo, voda a pánev, říká slavný influencer