Rychlý francouzský krémeš
Recept ještě nebyl hodnocenRozvaľkáme lístkové cesto a dáme piecť na opaku plechu do rúry na 180°C do hneda (nezabudnite popichať).Potom rozpustíme čokoládu a Ceru a ponamáčame do nej BB keksy.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Rozvaľkáme lístkové cesto a dáme piecť na opaku plechu do rúry na 180°C do hneda (nezabudnite popichať).Potom rozpustíme čokoládu a Ceru a ponamáčame do nej BB keksy.…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Na domácím cukroví můžete vydělat, ale také se dostat do velkých problémů. Inspekce rozdává vysoké pokuty
Tipy, jak se v létě neotrávit jídlem: Myjte si ruce a v hotelu nejezte nakrájené ovoce
Valašský frgál se zrodil z omylu. Víte, že tradiční koláč se peče třeba i s kedlubnovou náplní?