Ovocno-šlehačkové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenVejce si oddělíme a z bílků vyšleháme tuhý sníh.žloutky utřeme s cukrem do pěny,přidáme olej,vodu.Mouku smícháme v misce s práškem do pečiva a přesyjeme do žloutků…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 321 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,33 g |
– nasycené | 0,67 g |
– nenasycené | 0,47 g |
–– mononenasycené | 0,27 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,33 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 4,00 g |
Vejce si oddělíme a z bílků vyšleháme tuhý sníh.žloutky utřeme s cukrem do pěny,přidáme olej,vodu.Mouku smícháme v misce s práškem do pečiva a přesyjeme do žloutků…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Holka u plotny radí: Jak co nejlépe upéct výtečné kuře à la kachna a zároveň ušetřit?
MasterChef Česko: Připravte si italskou delikatesu vitello tonnato aneb Telecí s tuňákovou omáčkou!
Jablečný „křupan“: Rychlý anglický dezert apple crisp voní skořicí a nejlepší je se šlehačkou