Jogurtové nanuky s limetou (bez laktózy)
Recept ještě nebyl hodnocen1. Všechny suroviny dobře promíchejte. 2. Směs nalijte do formiček na nanuky. 3. Nechte mrazit alespoň 4 hodiny, dokud nejsou nanuky zcela ztuhlé.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1. Všechny suroviny dobře promíchejte. 2. Směs nalijte do formiček na nanuky. 3. Nechte mrazit alespoň 4 hodiny, dokud nejsou nanuky zcela ztuhlé.
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Nejlepší pagáče jsou se škvarky. Od škvarkových placek se ale liší. Víte čím?
"Uvař mandel šneků, utři šest lotů sardelí": Kuchařka Rettigová na Vánoce místo kapra vařila hlemýždě
Císařovna Sisi byla posedlá štíhlostí: Držela diety, kdy měla k obědu jen syrový bílek s trochou soli, jedné věci ale neodolala