Pravý pařížský dort s krájecí polevou
Recept ještě nebyl hodnocenPařížský dort je ozdobou cukráren už mnoho desetiletí a kdo ho nikdy neochutnal, neví, co je pařížský krém s nadýchaným korpusem a jemnou polevou za úžasné spojení.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 732 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 18,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pařížský dort je ozdobou cukráren už mnoho desetiletí a kdo ho nikdy neochutnal, neví, co je pařížský krém s nadýchaným korpusem a jemnou polevou za úžasné spojení.…
Upečte si s námi sladký poklad české kuchyně - nostalgickou hrníčkovou bábovku s olejem. Tento recept potěší všechny milovníky rychlé přípravy. V troubě ji máte za pár…
Univerzální kakaový korpus se skvěle hodí na dorty i na řezy. Jeho příprava je snadná a zvládne ji i začátečník. Připravte si něco na zub k odpolední kávě, plnit můžete…
Chcete rodině upéct něco dobrého k víkendové snídani, ale zapomněli jste koupit vajíčka? Nic se neděje, s naším receptem je nebudete potřebovat. Kefírová buchta bez…
Buchty na plech jsou velmi oblíbené a není se čemu divit. Zejména pro maminky s dětmi je to vděčný moučník, který je rychle hotový a s přípravou mohou pomoci i malí…
Tento výborný závin s čokoládovým pudinkem zvaný "pudingoš" si rozhodně zamilujete tak, jako u nás doma. Závin připravíme bez kynutí a po upečení potřeme máslem s rumem,…
Brownies jsou velmi oblíbené dezerty plné čokolády a kakaa. Jsou velmi oblíbené v anglosaském světě a své příznivce si nalezly i u nás. Dají se připravit i v čistě…
Brownies, pocházející z USA, je vláčný moučník plně čokoládové chuti. Oblíbený moučník je oslazen medem, banány a krásně voní vanilkou. Jeho přípravu navíc zvládnou i…
Nejprve si tukem vymažeme a moukou vysypeme dortovou formu o průměru 26 cm (nebo ji vyložíme pečícím papírem). Troubu si předehřejeme. Do mísy prosijeme mouku a kypřicí…
Čeká vás rodinná oslava? Firemní večírek nebo jen setkání s milými přáteli? A chcete se blýsknout výborným moučníkem? Právě jste ho objevili. Možná se zdá na pohled…
V porcelánové misce zalijeme kávu horkou vodou. Přidáme rum dle chuti.Ve větší míse vyšleháme smetanu, přidáme tvaroh, pomazánkové máslo a cukr.Piškoty máčíme v kávě s…
Nejen fanoušci čokolády zajisté ocení čokoládový dort s polevou provoněnou vaječným koňakem. Červená řepa dodává dortu lehkost a vláčnost. Její použití není vůbec poznat…
Všechny suroviny na těsto smícháme - ušleháme, až na povrchu se dělají bublinky.Pomastíme plech, posypeme moukou a těsto vylijeme na pekáč.Tvaroh, vanilkový cukr,…
Troubu předehřejeme na 180 stupňů.V míse smícháme všechny sypké suroviny.Poté přidáme všechny ostatní. Pořádně mícháme, dokud těsto není hladké. Nesmí být moc tekuté ani…
Do první misky dáme všechny sypké suroviny a promícháme. Do druhé misky dáme tekuté suroviny, které rozšleháme a pak vmícháme do sypkých surovin.Na plech dáme pečící…
Máte chuť na jednoduchou a rychlou buchtu, která udělá parádu? Prošívaná deka je díky tvarohové náplni krásná na pohled a vláčná uvnitř. S přípravou si hravě poradí…
Všechny suroviny na těsto dáme do mísy a dobře propracujeme. Těsto zabalíme do sáčku a dáme do lednice ztuhnout.Tvaroh ušleháme se žloutky, cukrem, pudinkem, mlékem nebo…
Palačinkový dort je lahodný dezert, který spojuje oblíbené vlastnosti palačinek s klasickými prvky dortu. Základem tohoto dezertu jsou tenké vrstvy palačinek, které jsou…
Dobrý moučník pro posezení s rodinou či přáteli. Kvůli alkoholu ho sice nebudeme nabízet dětem, ale nahradíme-li rum čajem nebo džusem, pak si na něm i děti velmi…
Bábovkovou formu vymažte máslem a vysypte hrubou moukou.Troubu zahřejte na 170 °C. Tvaroh důkladně smíchejte se změklým máslem a cukrem a ke směsi postupně přidávejte…
Všechny ingredience smícháme a vlijeme do vymazaného pekáče, který jsme si vysypali buďto moukou nebo kokosem. Po upečení můžeme polít hořkou čokoládou na vaření …
Bábovky mají v české kuchyni svoje stabilní místo. Známe třené, mramorové, tvarohové, ale tahle je opravdu netradiční. Kombinace skořice, pomeranče, zakysané smetany a…
Všechny suroviny na korpus smícháme, pečeme v troubě na 160 stupňů cca 35-40 minut. Necháme vychladnout.Smetanu vyšleháme do tuha, poté zašleháme mascarpone, cukr a…
Z bílků ušleháme nejdříve sníh.Žloutky s tukem a moučkovým cukrem utřeme do pěny a přidáváme mouku s práškem do pečiva.Nakonec vmícháme sníh z bílků a dáme do vymazaného…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Mexická kuchyně dala světu perfektní plněné placky quesadillas. Takhle jednoduše se dělají
Zpestření všedního vaření: Tyhle 3 varianty bramborových muffinů musíte vyzkoušet, příprava je snadná, chuť božská
Jak na falešné cuketové langoše bez kynutí: Nadýchané těsto zvládne i začátečník, na výsledku si pochutná i profík