Brownies s arašídovým máslem
Recept ještě nebyl hodnocenbrownies: 1. Troubu předehřejeme na 160°C a čtvercový plech na pečení vel. (vel. 21x21 cm) vyložíme pečícím papírem tak, aby papír na protilehlých stranách přesahoval.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
brownies: 1. Troubu předehřejeme na 160°C a čtvercový plech na pečení vel. (vel. 21x21 cm) vyložíme pečícím papírem tak, aby papír na protilehlých stranách přesahoval.…
Nejprve si rozehřejeme na sporáku tuk. Následně do něj vmícháme kakao, cukr a přilijeme horkou vodu z konvice.
Bílkový chlebíček je vděčným moučníkem. Upotřebíte do něj bílky, které zbývají po pečení se žloutky a zároveň do chlebíčku můžete dát, co máte rádi, ať už kandované…
Korpus: Všechny suroviny na korpus smícháme a těsto vylijeme do dortové formy. Troubu předehřejeme na 160 stupňů - pečeme přibližně 30 minut. Hotový korpus necháme…
Sypké suroviny smícháme dohromady (kakao prosejeme). Pak přidáme vejce, mléko a oleje a důkladně měchačkou promícháme.Vlijeme na velký plech vyložený pečicím papírem a…
Luxusně vypadající koláč plný třešní, pudinkového krému s kakaovou drobenkou na svém povrchu potěší nejeden mlsný jazyk. V receptu jsou použity třešně kompotované, je…
Smícháme sypké suroviny a poté přidáme ostatní.Ušleháme vše dohromady.Vlijeme do vymazané a strouhankou vysypané formy.Pečeme na 200 °C cca 50 minut.
Tvaroh smícháme se sladidlem. Šlehačku dle návodu ušleháme dotuha a smícháme s tvarohem. Uvaříme kávu a osladíme ji. Piškoty namáčíme do kávy a klademe na dno dortové…
Všechny suroviny spolu dobře promícháme do hladkého krému.Hotový "Lipánek" dáme vychladit do ledničky.
Příjemně sladké čokoládovo-jogurtové řezy s kokosovým krémem, jsou krásně vláčné a svěží. V ústech se jen lehce rozplynou a vašim strávníkům vykouzlí úsměv na tváři.…
Troubu předehřejeme na 180°C, kulatou dortovou formu o průměru 24 cm vyložíme dno pečícím papírem. Do mísy prosejeme všechny sypké suroviny a dobře promícháme. Přidáme…
Sušenky rozdrtíme na malé kousky (pomocí válečku nebo mixéru). Máslo rozpustíme a následně jej smícháme s rozdrcenými sušenkami.Vezmeme dortovou formu (použil jsem tu o…
Kyprý perník se zajímavým druhem přidané tekutiny na vás čeká v našem receptu. Rychlá varianta oblíbeného moučníku, kterou stačí pouze na závěr dozdobit čokoládovou…
Míša řezy, to je oblíbený moučník zejména u dětí, ale okouzlí i dospělé. Jakmile ochutnáte, v ústech se vám rozplyne kakaový piškot a svěží tvarohový krém. Pokud…
Vosí hnízda či včelí úly jsou typické vánoční nepečené cukroví, které může zdobit i váš sváteční stůl. Kakaové kopečky plné lahodného krému vám uzavře lehký piškot nebo…
Bábovka je oblíbeným moučníkem díky lahodné chuti, příjemné vůni a jednoduché přípravě. Na přípravu této dvoubarevné bábovky použijeme kefír a kakao. Těsto provoníme…
Cuketu škrabkou oloupeme, zbavíme jádřince, nastrouháme do misky na hrubém struhadle, posolíme špetkou soli, pokapeme citronovou šťávou, lehce promícháme a necháme …
Předehřejte troubu na 180 °C a formu o průměru asi 18-20 cm vymažte máslem a vysypte hrubou moukou. Dno formy vyložte pečicím papírem.Připravte těsto na korpus tak, že v…
Nevíte čím zahnat chutě na sladké? Postačí pár ingrediencí, které určitě máte doma a během několika minut můžete vykouzlit kakaový moučník z hrnečku, takzvaný mug cake.…
Šťavnatá a sladká mrkev skvěle chutná i v moučnících, které jsou díky ní krásně vláčné a nadýchané. Malé mrkvové bábovičky s kakaem můžete připravit při různých…
Pečená čokoládová granola, skládající se z ovesných vloček a ořechů, krásně voní po medu a pomůže vám zpříjemnit start do nového dne. Smíchejte ji s jogurtem, ozdobte…
Nadýchaný kakaový piškot, bohatá vrstva lahodného tvarohového krému a čokoládová poleva tvoří výborný dezert, který obvykle známe pod názvem Míša řezy. Tentokrát ho ale…
Těsto i s pečicím papírem vyrovnáme ve formě, zakryjeme alobalem a na alobal rozsypeme hrách, fazole či čočku, aby se při pečení nezvedalo. Pečeme 15 minut na 150°C…
Z mletých mandlí, mouky, cukru a prášku do pečiva vytvoříme sypkou směs. Pak přidáme žloutky, olej a vodu a vše promícháme, aby se udělalo kompaktní těsto. Z bílků…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí
Co dokáže červená řepa? Snižuje krevní tlak, chrání srdce i mozek a zlepšuje stav pleti!
Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér