Kančí žebírka na medu a rozmarýnu
Recept ještě nebyl hodnocenNemáte zatím žádné zkušenosti s přípravou zvěřiny? Vyzkoušejte tento recept na kančí žebírka. Příprava je velmi snadná. Maso naložíme do marinády z rozmarýnu a koření,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 753 kJ / 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 11,60 g |
– nasycené | 2,77 g |
– nenasycené | 7,68 g |
–– mononenasycené | 4,44 g |
–– polynenasycené | 3,24 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,11 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nemáte zatím žádné zkušenosti s přípravou zvěřiny? Vyzkoušejte tento recept na kančí žebírka. Příprava je velmi snadná. Maso naložíme do marinády z rozmarýnu a koření,…
Zeleninu očistíme nakrájíme na silnější kousky, slaninu na kostky a zprudka orestujeme na lžíci másla a trošce oleje. Do Pomalého hrnce dáme žebírka, osolíme a…
Den před plánovanou přípravou rolády seřízneme opatrně maso z žeber a vznikne nám plát. Uložíme do lednice. Zbytek masa mezi žebry ponecháme na kostech, žebra posekáme…
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Pečeme s Ivou: Jak na nadýchaný velikonoční mazanec? Pomůže zadělání těsta omládkem
Holka u plotny radí: Tuniská polévka chorba frik voní římským kmínem, rajčaty a česnekem a snadno se připravuje
Škvarkové pagáče mají maďarský původ. Toto pečivo se hodí připravit o masopustu i dalších slavnostních událostech