Vepřové špízy s klobásou a zeleninou z pomalého hrnce
Recept ještě nebyl hodnocenPomalý hrnec je zde netradičně použit na přípravu špízů, které obvykle připravujeme grilováním nebo opékáním. Špízy z pomalého hrnce jsou dokonale měkké a bez…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pomalý hrnec je zde netradičně použit na přípravu špízů, které obvykle připravujeme grilováním nebo opékáním. Špízy z pomalého hrnce jsou dokonale měkké a bez…
Na pánvi rozpálíme olej a zprudka opečeme maso, pokrájené na malé kousky.Oheň ztlumíme, maso osolíme, opepříme, přidáme pokrájené bílé části cibulek, plátky česneku a…
Plátky masa osolíme, opepříme, okraje nařízneme a naklepeme paličkou. Potřeme plnotučnou hořčicí, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na pánvi na oleji. Maso…
Nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu osmažíme na kousku sádla, přidáme chilli papričku, koření, které se v horkém tuku rozvoní.Pak přidáme nakrájenou klobásu (já…
Kapustnica, tedy po našem zelňačka, je tradiční slovenská hustá polévka. Základem je dobré zelí, houby, uzené maso a klobása. K této polévce si můžete také připravit…
Objevte lahůdku v každé sklenici s domácími klobásami. Každý kousíček je plný šťavnatého masa a bohatého koření, které je připravené k okamžitému užití nebo k přidání do…
Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme ve vodě se solí a kmínem doměkka.Pohanku propereme a uvaříme jako rýži: na 1 díl pohanky 2 díly vody, kterou ochutíme solí a…
Kuřecí prsa naklepeme, osolíme, opepříme, popaprikujeme. Dále si připravíme těstíčko z uvedených surovin - těstíčko by mělo být hustší. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje…
Oškrábané brambory nakrájené na kostky dáme vařit do osolené vody. Mezitím si na másle zpěníme cibuli, přidáme pokrájené klobásy a orestujeme, až pustí šťávu. Zaprášíme…
Z brokolice odstraníme sliný středový košťál, který upotřebíme na polévku, nebo do bramborového pyré. Brokolici rozebereme na růžičky a dáme do osolené vařící vody na…
Guláš je vděčné jídlo, které zahřeje i zasytí. Na internetu najdete opravdu velké množství receptů, protože každý ho dělá trochu jinak. My pro vás máme variantu z…
Maso nakrájíme na kousky, anglickou a papriku na kostky, cibuli na měsíčky, klobásu a brambory na kolečka.Maso si osolíme a opepříme a zakápneme v misce olejem a necháme…
Špek nakrájíme na silnější špalíčky a dáme na cca 15-20 minut do mrazáku (lépe se s ním špikuje maso).Na sádle nebo jiném tuku osmažíme cibuli do zlatavé barvy.Do…
Bábovkovou formu vysteleme pečícím papírem. Kuřecí maso mírně naklepeme, osolíme, opepříme a kořeníme podle chuti. Naskládáme polovinu dávky masa dovnitř formy, dáme…
Syrove brambory oloupat,nakrajet na stredne silna kolecka a ve vrstve naklast na dno zapekaci nadoby a posypat podravkou, na brambory naklast na kolecka nakrajenou…
Do hrnce dáme vařit uzená žebra, bobkový list, nové koření, celý pepř a sůl.Klobásky nakrájíme na půlkolečka opečeme s cibulí a nasekaným česnekem. Zasypeme sladkou…
Do hrnce dáme vařit uzená žebra, bobkový list, nové koření, celý pepř a sůl.Klobásky nakrájíme na půlkolečka opečeme s cibulí a nasekaným česnekem. Zasypeme sladkou…
Čočku propláchneme vodou a namočíme alespoň na 2 hodiny do studené vody.V této vodě pak čočku vaříme doměkka. Po dovaření slijeme přebytečnou vodu, tu nevyléváme. Nyní…
Těsto: uvedené suroviny dáme do pekárny a zapneme program těsto. Po vykynutí těsto rozválíme a vykrájíme kolečka, která přeneseme na plech.Každé kolečko potřeme…
Křehké šátečky z listového těsta, plněné bílou klobásou, jsou opravdu velice snadná na přípravu a potěší všechny koledníky. Šátečky můžete posypat libovolným kořením,…
Listové těsto si rozkrojíme na 2 kusy a každou část rozválíme asi na 2-3 mm hrubé placky.Cibuli si nakrájíme na půlměsíčky a osmahneme na oleji, aby změkla.Klobásy…
Toto výborné slané pohoštění si vaši hosté určitě oblíbí. Malé slané koláčky s klobásou a sýrem totiž chutnají skvěle. Můžete je také připravit jako malé šátečky…
Kysané zelí funguje jako přírodní probiotikum. Klobásky a sádlo svou bohatou chutí skvěle doprovodí lehké, křupavé a dietní čerstvé bílé zelí. Zkrátka – dokonalá…
Maso a zeleninu nakrájíme na větší kousky a dáme do mísy.Přidáme našprtaný česnek a všechny ostatní suroviny, dobře promícháme a vše dáme do předem připravené pečící…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38