Knedlíkové lívance
Recept ještě nebyl hodnocenKnedlik nakrájíme na plátky, na pánvičce osmažíme z obou stran dozlatova, namažeme marmeládou a navrch dáme šlehačku.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Knedlik nakrájíme na plátky, na pánvičce osmažíme z obou stran dozlatova, namažeme marmeládou a navrch dáme šlehačku.
Hovězí maso opečeme ze všech stran, podlijeme a dusíme do měkka. Vyjmeme, naporcujeme. Do výpeku vyklopíme skleničku Moravského salátu nebo Kunovjanky a jen prohřejeme.…
Uvaříme si brambory ve slupce. Mezitím co se vaří brambory, osmažíme na oleji hrst jater a cibulku, ke konci přidám kmín. Po dovaření brambory nechám zchladnout,…
Do bůčku uděláme kapsu a do ní dáme nádivku: 2 rohlíky namočíme v trošce mléka, pak vymačkame, přidáme trochu másla utřeného s 2 žloutky, salám nebo uzené maso…
Červenou papriku pokrájíme na kolečka, slaninu na tenké plátky. Kuřecí prsní řízky omyjeme a osušíme, ale nenaklepáváme. Každý prsní řízek nařízneme tak, aby v něm…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Slané pizzy z listového těsta na podzim plníme houbovou náplní. Jsou rychlé, snadné a výtečně chutnají
Staročeská vánoční hrachová polévka: Vývar ji pozvedne na vyšší level, bylinky zmírní potíže s nafouklým břichem
Bezmasá jídla: Čočkové karbanátky jsou skvělou náhradou těch masových, voní čerstvými bylinkami a jsou jednoduché