Salát s lososovým přelivem a mozzarellou
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve připravíme zálivku. Smícháme všechny suroviny do hladké omáčky. Lososa nakrájíme na drobno a polovinu přidáme do zálivky. Necháme chvíli uležet.Mezitím…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejdříve připravíme zálivku. Smícháme všechny suroviny do hladké omáčky. Lososa nakrájíme na drobno a polovinu přidáme do zálivky. Necháme chvíli uležet.Mezitím…
Porce ryby osolíme, opepříme bílým pepřem a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme je chvilku odležet v chladu. V pánvi rozehřejeme olej a porce ryby opečeme ze všech…
Lososa si nakrájíme na kousky-kostičky, žampiony na plátky a obojí opečeme na oleji s máslem a nakrájenou slaninou, osolíme, trochu opepříme. Z vajec vody a soli si…
Lososa omyjeme. Na marinádu smícháme olivový olej, špetku soli, mletý kmín, šalvěj a tymián.Lososa položíme na alobal a potřeme marinádou. Zabalíme do alobalu a necháme…
Rybu rozkrojíme na dvě porce. Osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.V osolené vodě uvaříme pórkové listy asi 3 minuty a po vyndání je dáme do mísy se studenou…
Na masle opražíme nakrájanú šalotku, zalejeme vínom a pridáme lososa nakrajého približne na 2 cm plátky. Osolime, okoreníme a chvíľu povaríme.Keď je losos mäkký,…
Lososa omyjeme, osušíme a na plech s pečícím papírem dáme kůží dolů. Všechny ingredience smícháme dohromady a rovnoměrně naneseme na filety.Dáme péct do předehřáté…
Syrového a uzeného lososa nakrájejte na velikosti sousta a zakápněte citrónovou šťávou.Smíchejte suroviny na zálivku.Nakrájejte fenykl a jahody, přidejte rukolu, kousky…
Lososa z obou stran osolíme a opepříme, stranu bez kůže posypeme tymiánem, kořením na ryby, sušeným česnekem a pokapeme citrónovou šťávou.Lososa vložíme na alobal, dáme…
Lososa omyjeme, osušíme a dáme kůží dolů na větší kousek alobalu, horní stranu osolíme, velké kapary rozpůlíme, položíme na lososa. Z citronu ukrojíme dva plátky a ze…
Lososa omyjeme, osolíme a zabalíme do alobalu. Dáme péct do trouby na cca 150-180 stupňů.Mrkev, celer a petržel nastrouháme. V kastrůlku rozpustíme ghí a zeleninu na něm…
Porce lososa hojně pokapeme limetkou a necháme půl hodinky odležet. Poté je osolíme a opepříme. Zapékací misku vytřeme máslem a vložíme lososa kůži dolů.Porce potřeme…
Lososa omyjeme, osolíme a okmínujeme. Zabalíme do alobalu a dáme do trouby na cca 150-180 stupňů. Pečeme přibližně 15-20 minut, než je hotový.Máslovou dýni okrájíme,…
Lososa omyjeme, osolíme a okmínujeme. Zabalíme do alobalu a upečeme v troubě, na 180 stupňů pečeme cca 15 - 20 minut, podle velikosti a tloušťky filetu.Celer nastrouháme…
Rajčata opláchneme, osušíme, překrájíme na čtvrtiny a vložíme do zapékací misky. Přidáme olivový olej, balzamiko, cukr, bazalku, tymián, sůl a pepř. Rajčátka řádně…
Lososa a vajíčko nakrájíme na malé kousíčky, přidáme trochu soli, petrželku a na tenko nakrájenou cibulku, promícháme s Cream cheese. Podáváme s pečivem dle vlastního…
Cibuli pokrájíme na kostičky a dáme restovat na másle společně s nasekaným česnekem. Brambory zbavíme slupky a pokrájíme na kostičky. Cuketu také pokrájíme na kostičky,…
Zapneme troubu na 190° C. Lososa rozdělíme na 4 proužky (2 na porci). V mističce smícháme sójové omáčky, med, ocet, srirachu, prolisovaný česnek, nastrouhaný zázvor.…
Lososa nakrájeného na asi 3 cm velké kousky a 1 cuketu nakrájenou na podélné plátky naložte do marinády ze sójové omáčky, srirachy, limetkové šťávy a sezamového oleje…
Přísady na omáčku smíchejte a nakonec vetřete křen. Podle chuti dosolte. Porce lososa osolte, lehce balte v mouce a dejte na rozpálený olej. Zvolna opečte po obou…
Lososa osolíme. Poté ho naložíme v marinádě a necháme 3hodiny marinovat . Marinádu jsme si připravily z olivového oleje a šťávy z citrona. Poté si troubu předehřejeme…
Lososa nakrájíme na plátky‚ mírně osolíme a okořeníme kořením na ryby a necháme chvilku odpočinout. Do parního hrnce dáme do první misky zeleninu,do druhé misky…
Lososa očistíme, stáhneme z kůže, prokapeme citronovou štávou tak, abychom se zbavili nepříjemné rybiny a naložíme do marinády z uvedených surovin -(olej, med, hořčice,…
Brambory rozpůlíme podélně na půl, posolíme, okořeníme a dáme do trouby opéct. Lososa trochu posolíme a dáme péct na trošce oleje do remosky. Dip: Nakrájíme cibulku…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Úžasný ořechový likér: Jaké ořechy do něj použít, jak je naložit a kdy si likér nejlépe vychutnat?
Koláče s tvarohem a rebarborou: Správně připravený kvásek je zárukou nadýchaného těsta a rebarboru je nutné dobře oloupat
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná