Zapečený mangold se sýrem ( v remosce)
Recept ještě nebyl hodnocenMangoldové řapíky nakrátíme a nachystáme jich tolik, aby jich byla plná remosková mísa. Asi 5 minut je po částech povaříme v osolené vodě, dobře scezené promícháme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 240 kJ / 57 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 3,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,40 g |
– cukry | 1,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mangoldové řapíky nakrátíme a nachystáme jich tolik, aby jich byla plná remosková mísa. Asi 5 minut je po částech povaříme v osolené vodě, dobře scezené promícháme s…
Na dřevěné špejle dáváme za sebou maso, cibuli, papriku, lilek, cuketu, mangold. řapíky, obalíme v připraveném těstíčku z vajec, mléka, saturejky a mouky. Těstíčko je…
Očištěné řapíky nakrátíme a krátce (2-3 minuty) povaříme v osolené vodě. Dobře scezené je smočíme v osolených rozšlehaných vejcích a obalíme ve směsi strouhanky a…
Řapíky omyjeme, osušíme a nakrátíme. Osolíme, obalíme v hladké mouce, uložíme na plech, zastříkneme olejem a upečeme dozlatova - dočervena (200°C). Během pečení můžeme…
Na oleji osmahneme drobně krájenou cibuli a na ní pak maso. Osolíme, opepříme, přihodíme rajčata a krájenou papriku a povaříme bez pokličky do změknutí masa. Dosolíme,…
Plátky masa osolíme, potřeme olejem a necháme v lednici nejlépe přes noc odležet ( není to nutné, ale maso je potom křehčí). Čerstvému mangoldu odřežeme řapíky a dáme je…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
5 způsobů, kterými nám ovoce pomáhá zhubnout
Retro okénko: Oblíbené štafetky si můžeme snadno upéct doma. Ořechovému korpusu s kávovým krémem nikdo neodolá
Jak nahradit dětem lepek v běžných potravinách? Místo strouhanky lze použít kukuřičné lupínky, omáčky zahustí zelenina