"Schválená "pizza
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto vyválíme pokud možno dokulata. Na každou pizzu dáme asi 2PL zakysané smetany, proužky menší cibule, na nudličky nakrájené nebo na kousky natrhané sušené hovězí a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 431 kJ / 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 5,00 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těsto vyválíme pokud možno dokulata. Na každou pizzu dáme asi 2PL zakysané smetany, proužky menší cibule, na nudličky nakrájené nebo na kousky natrhané sušené hovězí a…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Prostřeno v pivovaru: Jak ladí jedlé květy s pivem? Co z květinových záhonů můžete sníst?
Pasta a basta: Vařte těstoviny jako Ital a už nikdy nebude chtít jiné!
„Vzorná kuchařka“ Bohumila Jermářová: Křupavé cukroví zaječí uši si podle jejího 130 let starého receptu upečeme i dnes