Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mouka Tmavá chlebová žitná - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 442 kJ / 345 kcal
Bílkoviny9,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,00 g
Tuky1,40 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené1,10 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy70,00 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Pečivo z chlebové mouky

Pečivo z chlebové mouky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Do pekárny dáme vodu, sůl, cukr, rozpuštěnou Hery, nebo sádlo a navrch nasypeme smíchané mouky a droždí. Nastavíme pečku na těsto, hotové si dáme na vál, ani jsem…

Kořenový chléb s cibulkou

Kořenový chléb s cibulkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na olivovém oleji osmahneme nakrájené cibule dozlatova a přidáme drcený kmín. Necháme trochu vychladnout.Do mísy dáme mouky, sůl, promícháme, přidáme droždí, zasypeme…

Tmavý  zrníčkový chléb

Tmavý zrníčkový chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zaděláme kvásek - 1 lžičku cukru, lžíci hladké mouky, droždí a trochu střídky z včerejšího chleba, zalijeme trochou vlažné vody a dáme vzejít.Mouku prosejeme, přidáme…

Medvědí chleba

Medvědí chleba

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tento menší chutný chléb připravíme velmi snadno za pomoci domácí pekárny. Do těsta přidáme zelené bylinky, díky kterým bude pěkně vonět. Chléb upečeme ve formě na…

Bibinka

60 min

Dobré chlebové "večky"

Dobré chlebové "večky"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Do domácí pekárny naložíme všechny suroviny tak, jak jsou v postupu napsány pod sebou a zvolíme program Těsto - hnětení a kynutí těsta bez pečení.Po ukončení kynutí…

Anna Kocikova

150 min

Cibulovo-česnekový chléb

Cibulovo-česnekový chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ingredience dávat do pečící trouby tak, jak je postupně napsáno, nastavit na střední velikost, barvu tmavou a 10-pečení. Já ještě navíc 10 minut dopékám, je pak lepší a…

Žravý chleba

Žravý chleba

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Do formy pekárny nejdříve dáme tekuté suroviny a poté zbytek. Domácí pekárnu nastavíme na program Klasic, střední kůrka a velikost chleba 2.

janek78

210 min

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli