Tvarůžkový špíz
Recept ještě nebyl hodnocenNa špejle napichuj střídavě stejně velké kousky slaniny, tvarůžků, klobásy a kolečka cibule. Špízy obal v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance. Smaž na oleji. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 621 kJ / 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,67 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,27 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 2,17 g |
Sůl | 5,33 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 1,40 g |
Na špejle napichuj střídavě stejně velké kousky slaniny, tvarůžků, klobásy a kolečka cibule. Špízy obal v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance. Smaž na oleji. …
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Vánoce v Itálii: Bez těstovin to nejde ani na Štědrý den. Podávají se i makarony s čokoládovou omáčkou a strouhanými oříšky
Tlačenkový salát: Masopustní dobrota s cibulí, hořčicí a okurkou chutná perfektně s čerstvým chlebem
Encyklopedie bobulovin: Víte, jak vypadá josta a jak v kuchyni nejlépe využít angrešt, černý bez či rakytník?