Salát z pečenáčů
Recept ještě nebyl hodnocenZ pečenáčů sliji nálev, pečenáče vyjmu, nakrájím na kousky a dám do mísy. Přidám jemně nakrájenou cibuli, hrášek, nasekanou papričku, ocet, sůl,pepř, olej, rozmačkaný…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z pečenáčů sliji nálev, pečenáče vyjmu, nakrájím na kousky a dám do mísy. Přidám jemně nakrájenou cibuli, hrášek, nasekanou papričku, ocet, sůl,pepř, olej, rozmačkaný…
Pečenáče a sardinky nakrájíme na kousky. Očištěnou papriku také na malá sousta. Ochutíme hořčicí a křenem, dobře promícháme, ještě dochutíme dle sebe a necháme odležet. …
Čočku uvaříme doměkka, propláchneme studenou vodou a dáme do misky.Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou papriku, kousky pečenáče, tatarskou omáčku…
Přidáno před 18 minutami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Vánoce v době Karla IV.: V podhradí se jedly placky s medem a kaše, na hradě se servírovali pečení drozdi a vlaštovky
Marinování a jak na to: Připravte si tři nejlepší marinády na kuře i steaky
Právě frčí pop-up restaurace: Kulinářské speciality ochutnáte v galerii, na hřišti i u sousedů na zahradě. Co pro to udělat?