Rychlodezert bez lepku
Recept ještě nebyl hodnocenPiškoty, vlašské ořechy a máslo rozmixujeme na jemnou konzistenci a vyložíme tím dno mističky.Šlehané podmáslí, tvaroh a med vyšleháme v jemný krém, který dáme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 570 kJ / 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 0,80 g |
– nenasycené | 2,80 g |
–– mononenasycené | 0,80 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 72,00 g |
– cukry | 36,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Piškoty, vlašské ořechy a máslo rozmixujeme na jemnou konzistenci a vyložíme tím dno mističky.Šlehané podmáslí, tvaroh a med vyšleháme v jemný krém, který dáme na…
Připravíme si 1/2 l mléka podle návodu na krabici, v horkém mléce rozpustíme cukr a uvaříme pudink. Do 4 pohárků rozdělíme strouhaná jablka, navrstvíme piškoty a…
Piškoty a sušenky rozdrtíme na jemno, smícháme s měkkým (nikoliv rozpuštěným) máslem, pokud je směs tuhá, přidáme trošku mléka. Kompaktní hmotu rozložíme na dno dortové…
V mixéru rozmixujeme máslo, piškoty, slunečnicová semínka a vlašské ořechy v jemnou pastu. Tuto pastu rukama rozprostřeme na dno dortové formy a dáme na 8 minut zapéct…
Maliny nebo jiné ovoce i se šťávou a s třtinovým cukrem chvíli svaříme, potom přidáme pytlík dortového želé a povaříme minutku.Než ovocná směs zchladne, ušleháme tvaroh…
Jablka oloupeme, odstraníme jádřince, nakrájíme na kostky a dáme vařit při mírném plameni, dokud jablka úplně nezměknou, přidáme vanilkový pudink a neustále mícháme,…
Suroviny na těsto smícháme, necháme vychladnout, vyválíme, vykrajíme, upečeme při 170°C cca 8-9 minut, třeba hlídat. Balíček piškotů rozdrtíme nebo pomeleme,…
Korpus: bezlepkové piškoty rozdrtíme, smícháme s máslem a kokosovým olejem a vtlačíme lžící do formy vyložené pečícím papírem. Světlý krém: jogurt a nastrouhaného…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Jídelní rozmary slavných: W. A. Mozart začínal den horkou čokoládou a miloval smažené játrové knedlíčky podle tohoto receptu
Retro okénko: Čevabčiči mělo být podle norem z roku 1964 z pravé svíčkové. V levnější variantě jídelen ho ale nahradilo jiné maso
Jídelní rozmary slavných: Herečka Julie Roberts miluje obyčejný chléb a nikdy se nevzdá těchto vláčných sušenek s čokoládou