Propolisová tinktůra-všelék
Recept ještě nebyl hodnocenDesátý den tinkturu procedíme přes plátýnko nebo filtrovací papír a naplníme láhvičku s nekovovým uzávěrem. Uložíme na chladnějším místě a je dobré zabalit do alobalu,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 335 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 13,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Desátý den tinkturu procedíme přes plátýnko nebo filtrovací papír a naplníme láhvičku s nekovovým uzávěrem. Uložíme na chladnějším místě a je dobré zabalit do alobalu,…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
10 nejlepších tipů na studené pohoštění: Recepty na pomazánky, saláty i chlebíčky pro každou návštěvu
Řecko na talíři: Vláčná buchta ravani je snadná na přípravu a voní kokosem a pomerančem
Byliny v kuchyni: Kopr vynikne nejen ve smetanové omáčce. Kde ještě jej můžete využít?