Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravte si tuto čistě zeleninovou pomazánku. Ani odpůrci zeleniny ji neodmítnou, pokud bude jako podklad pro sýr, uzeninu, nebo i samotná na jednohubkách. Hodí se i…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Připravte si tuto čistě zeleninovou pomazánku. Ani odpůrci zeleniny ji neodmítnou, pokud bude jako podklad pro sýr, uzeninu, nebo i samotná na jednohubkách. Hodí se i…
Vepřová pečeně je šťavnatá a chutná, patří k oblíbeným a často používaným masům. Připravit ji můžeme vcelku nebo nakrájenou na plátky (kotlety), s kostí či bez.…
Víte, že vaši přátelé nebo rodina jsou milovníci pizzy? Připravte jim tedy lahodně ozdobené mini pizzy. Není to nic těžkého a kreativitě ve zdobení se rozhodně meze…
Špagety s mletým masem a rajčatovou omáčkou patří mezi velmi oblíbenou rychlovku, kterou zvládne uvařit opravdu každý. Za pár minut máte hotový chutný oběd nebo večeři.…
Chutná, rychlá večeře či oběd, který zvládne i začátečník. Tato jídla z jednoho hrnce jsou velmi oblíbená v dnešní uspěchané době. Přidáním koření si ho můžeme připravit…
Mleté maso se nehodí jen do burgerů a karbanátků. Slyšeli jste někdy o jídlu golubce? Je to klasické jídlo oblíbené zejména v Polsku nebo na Ukrajině. Příprava je trochu…
Oblíbený klasický guláš připravíme na tmavém základu z osmažené cibule, ochutíme paprikou a dostatkem koření. Přípravě je potřeba věnovat dostatek času, aby bylo maso…
Bratislavské plecko je lahodná smetanová omáčka se spoustou zeleniny, kterou můžeme podávat s těstovinami nebo s houskovým knedlíkem. Pokrájením masa na kostky si délku…
Hovězí maso si zaslouží skvělou úpravu a delší péči. Naklepat, orestovat, podusit, dochutit. Nezapomenout na vhodnou přílohu. Finální jídlo se vám odvděčí výbornou chutí…
Měkká a šťavnatá žebírka s dokřupava opečenou kůrčičkou přímo lákají k obírání masa od kostí. Výborné chutě dosáhneme skvělou marinádou připravenou z piva, rajčatového…
Ostřejší rychlá večeře nebo oběd. Fazole s klobásou k sobě dobře ladí a omáčky bude taky dost. Může se podávat s jakýmkoliv pečivem které máte rádi. Ideální jídlo do…
Jednoduchý a rychlý recept na fazole na mexický způsob oceníme zejména v časové nouzi. Drobně pokrájené maso osmažené na cibulce, fazole z konzervy a rajský protlak.…
Ostré chilli con carne je výborný a velmi sytý pokrm. Jeho příprava zabere poměrně dost času, ale pokud si pomůžeme použitím hotových, konzervovaných fazolí, máme na…
Tento pokrm sice na první pohled vypadá jako guláš, příprava a chuť se ale liší, neboť do základu nepatří červená paprika. Omáčka je silná a příjemně navinulá, není jí…
Poctivé, domácí a neotřelé. Připravte plněné papriky stejně dobře, jako je dělala vaše babička nebo maminka. Nakupte mleté maso, skočte na zahrádku pro papriky a…
Na svačinku, na party, na piknik, jen tak na zobání. Hodí se opravdu na každou příležitost. Řeč je skvělých šnecích z listového těsta. Každé kolečko je plné kečupové…
Pokud hledáte snadný a lehký pokrm plný bílkovin i zdravých tuků. Máme pro vás recept na špagety s tuňákem a rajčaty, které lahodí oku i našim chuťovým buňkám. Překvapte…
Cuketové lodičky, jak jim s oblibou říkají děti, jsou velmi jednoduché na přípravu. Cuketa se naplní pikantní směsí z mletého masa, posype se sýrem a zapeče. Maso…
Hovězí Stroganov, též Stroganoff, pochází z Ruska, odkud se rozšířil do celého světa. Pokrm doprovází mnoho legend a není tudíž jasné, která verze je ta pravá. Vždy by…
Vše na marinádu smícháme v misce. Maso nakrájíme na nudličky a promícháme s marinádou. Na rozehřátem oleji opékáme a po chvíli přidáme pórek. Opékáme do změknutí masa.
Provoňte vaši kuchyň Asií a připravte si rychlou a jednoduchou směs s kuřecím masem se zeleninou, bambusovými výhonky, štiplavě pikantní zásluhou chilli papričky. Pokud…
Musaka je pokrm svým původem z oblasti Balkánu nebo Blízkého východu. U nás však také už zdomácněla. V originále je s lilkem a další zeleninou. Lilek je zde nahrazen…
Papriky zbavíme vnitřků.Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme mleté maso, pokrájenou klobásu, podusíme, přidáme rýži, sůl a pepř dle chuti, vaříme do měkka…
Oloupeme a nakrájíme na drobno cibuli a dáme do tlakového hrnce na rozpuštěné máslo (nebo olej) zesklovatět.Mezitím porce kuřete stáhneme z kůže a opláchneme je.Jakmile…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Kibbeh – masové kuličky z Libanonu nejsou jen tak ledajaké. Když do nich kousnete, čeká vás malé překvapení
Dokonalé saláty z podzimní zeleniny nebo luštěnin. Dáte přednost dýni, řepě nebo čočce?
Pečený guláš z hovězích líček: Aby bylo maso jemné a šťavnaté, nesmí se příprava uspěchat a pomůže i jeden trik