Nescafe moučník z kukuřičné mouky
Recept ještě nebyl hodnocen1. Suroviny smícháme dohromady a vzniklé těsto dáme do menší dortové formy vymazanou olejem a moukou. Pečeme 20-30 minut při 170°. 2. Studený moučník potřeme marmeládou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
1. Suroviny smícháme dohromady a vzniklé těsto dáme do menší dortové formy vymazanou olejem a moukou. Pečeme 20-30 minut při 170°. 2. Studený moučník potřeme marmeládou…
Likérové špičky jsou stálicí v našich cukrárnách. Není ale nijak složité si je doma vyrobit. Pokud nemáte speciální cukrářský nástavec, vytvořte si na piškotu dutý…
Nejdříve uvaříme pudink podle návodu. Do horkého vmícháme máslo, nalámanou čokoládu, cukr, rum a smetanu. Metličkou prošleháme do jemného krému.Do dortové formy, může…
Všechny sypké ingredience smícháme v míse. Přidáme vejce, máslo, podmáslí, amaretto a řádně promícháme. Do vymazané a vysypané formy nalijeme půl těsta. Do druhé půlky…
Tvarohy, nevyšlehanou šlehačku, cukr, van.cukr vyšlehat, přidat najemno nakrájený kompot ( asi 1/3 z jednoho nechat na ozdobu ). Podle návodu připravit žel. ztužovače…
Piškot: Vejce šleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, ještě zašleháme a nakonec zlehka zamícháme mouku+prášek do pečiva+kakao. Pečeme na plechu 30x40 cm, vyloženém…
V míse ušleháme 3 žloutky s cukrem do bílé pěny a postupně zašleháme olej. Dále do této hmoty zašleháváme střídavě mouku smíchanou s práškem do pečiva a dle potřeby…
Může být voňavější a lahodnější dezert než čokoládový? Tento možná působí složitě, ale zvládne ho i začátečník. Pokud vydržíme a necháme ho odležet do druhého dne, stane…
Na korpusy oddělíme bílky od žloutků a vyšleháme je skoro do tuha. přidáme cukr a došleháme do husta. Přidáme žloutky a dál šleháme. Přidáme olej s esencí a ještě…
Na korpusy oddělíme bílky od žloutků a vyšleháme je skoro do tuha. přidáme cukr a došleháme do husta. Přidáme žloutky a dál šleháme. Přidáme olej s esencí a ještě…
V první řadě je potřeba uvařit pudink, po uvaření se dáme na přípravu těsta.Těsto: Vejce a cukr dáme šlehat, šleháme, dokud sníh stéká z vařečky, jak se na vařečce…
Odměříme si 0,5l mléka, vsypeme 1 pudinkový prášek, pořádně promícháme a vlijeme do kastrolu, přidáme 2,5 lžíce cukru a za stálého míchání na středním ohni vaříme.…
Připravte si oblíbené kokosové cukroví podle tohoto receptu. Linecká kolečka jsou plněná čokoládovým pudinkovým krémem a džemem a přiklopená křupavou kokoskou. Nakonec…
Nenáročný moučník s vyšší vrstvou pudinkové náplně, s čokoládou a ořechy bude po odležení velmi vláčný a chutný. Řezy jsou vhodné pro pozdně podzimní a zimní pečení, kdy…
Korpus: Bílky ušleháme s polovinou cukru zvlášť. Zbylý cukr + vanilkový cukr přidáme ke žloutkům a společně šleháme, dokud hmota nezesvětlá. Do žloutkové hmoty postupně…
Smícháme sypké suroviny a poté přidáme ostatní.Ušleháme vše dohromady.Vlijeme do vymazané a strouhankou vysypané formy.Pečeme na 200 °C cca 50 minut.
Postup Dno hlubšího plechu vyložíme světlými sušenkami. Z mléka, pudinkových prášků a krystalového cukru uvaříme hustý pudink. Ještě horký rozetřeme v rovnoměrné…
Z pudinků a mléka uvaříme hustou kaši, kterou necháme vychladnout.Do vychlazeného základu šlehačem postupně vmícháme změklé máslo.Čokoládu rozehřejeme v kastrolku ve…
Do kruhové formy (s odjímatelnou boční částí) po dně nejprve vyskládáme piškoty. Piškoty vždy zvlhčujeme mandlovým likérem, příp. vanilkovým sirupem.Připravíme náplň z…
Jednoduchý, vláčný a moc dobrý moučník s přídavkem strouhané cukety (nebo jablek) v těstě. Suroviny na něj míváme všichni doma, moučník je velmi rychle připravená i…
Umíchané těsto dáme na plech s pečicím papírem a pravidelně rozetřeme. Na připravené těsto nalijeme náplň a taky všude rozetřeme. Poté vezmeme nutelu a velkou lžíci.…
Z mlieka, pudingového prášku a cukru uvaríme hustý čokoládový puding. Do menšieho plechu naukladáme najprv vanilkové a potom čokoládové sušienky, na ktoré nalejeme…
Uvaříme pudink a necháme vychladnout. Žloutky vymícháme s vanilkovým a cukrem moučka,přidáme olej, vodu, mouku s kypřícím práškem a nakonec tuhý sníh z bílků. Těsto…
Předehřejeme si troubu na 190°C. Vymažeme si dortovou formu a vysypeme strouhankou. Do mísy nasypeme cukr a vyklepneme celá vejce. Našleháme do pěny, přidáme ostatní…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Retro okénko: Mražený dezert Vienetta býval sladkou tečkou rodinných oslav. Připravíme jej ale i doma, a to celkem snadno
Jak na originální maďarské langoše? Recept je snadný, jen je potřeba těsto před smažením správně vytvarovat
Jak na dokonalé kedlubnové zelí? Chutná skoro jako to klasické, jen je jemnější a využít do něj můžete i nať kedlubny