Velikonoční kotleta
Recept ještě nebyl hodnocenVepřová kotleta je kvalitní maso. O Velikonocích můžeme oživit vepřové kapsy vloženým vařeným vejcem. Okořeníme pak oblíbeným kořením a připravíme tak, aby maso nebylo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 150 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,67 g |
Tuky | 0,27 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,17 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 6,67 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vepřová kotleta je kvalitní maso. O Velikonocích můžeme oživit vepřové kapsy vloženým vařeným vejcem. Okořeníme pak oblíbeným kořením a připravíme tak, aby maso nebylo…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Jídelníček Sarah Ferguson: Exmanželka britského prince Andrewa miluje makrelu a ujíždí na ovocných bonbónech
Byliny v kuchyni: Měsíček lékařský ochutí rizoto a uděláte z něj i skvělé víno nebo salát
Polévky plné zeleniny: Uvařte si s námi francouzskou cibulačku nebo ruský boršč