Rybí pomazánka se sleďů se zázvorem a kapií
Recept ještě nebyl hodnocenSledě v oleji dáme do misky, zázvor nastrouháme a vylisujeme z něj šťávu. Cibulku pokrájíme na malé kostičky, vejce pokrájíme na menší kousky a ostatní uvedené…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 954 kJ / 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 8,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Sledě v oleji dáme do misky, zázvor nastrouháme a vylisujeme z něj šťávu. Cibulku pokrájíme na malé kostičky, vejce pokrájíme na menší kousky a ostatní uvedené…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Proč stojí za to vařit na indukci? Litr vody ohřejete už za dvě minuty a ještě výrazně ušetříte na energiích!
Peče celá země: Španělský koláč empanada gallega není vůbec sladký. Čím se obvykle plní?
Hrníčkové knedlíky můžete mít připravené do pěti minut: Chutnají báječně a uvařit je dokáže i kuchařský amatér